Dører & vinduer

Ønsker du en ny terrassedør, innerdør eller inngangsdør? Kanskje du har lyst på større vindu for å utnytte sollyset, eller få bedre lufting? Lysaker Glass monterer alle slags typer dører og vinduer. Det viktigste for oss er at du blir fornøyd med løsningen. Derfor tilbyr vi befaring og kommer med innspill, rådgivning og forslag til hva vi mener kan passe best hos deg.

I Lysaker Glass utfører vi jobber av alle størrelser. Uansett om det er prosjekter til hjemmet ditt, bedriften eller større bygningsprosjekter. Vi kan vi levere glassløsninger til dører og vinduer, enten det er små eller store jobber.

Utskifting av vinduer

Vi utfører utskifting av gamle vinduer. Det vil si at du får toppmoderne vinduer med likt utseende eller stil som de du ønsker å skifte ut. Ellers leverer vi de fleste typer vinduer og glasstyper på skreddersøm. Her kommer vi gjerne med forslag og innspill til hva vi mener vil passe best hos deg. Med lang erfaring og god fagkunnskap kan du føle deg trygg på at resultatet blir bra.

Skreddersydde dørløsninger

Uansett om du skal bytte dører inne eller ute, kan vi bistå med moderne løsninger og tilpassede glass. Vi tilbyr glass som tåler det norske klimaet. Før du bytter kan du også tenke gjennom følgende. Er det mye sollys, hvordan ønsker jeg å håndtere vedlikehold og rengjøring og om det er mye støy utenfra.

Vedlikehold

Vi leverer kun høy kvalitet på glassene, men riktig vedlikehold er viktig for et langvarig og pent resultat gjennom flere år. Når du velger oss får du tips og råd til hvordan du best mulig tar vare på glassene. I tillegg spiller det en rolle hvilken type glass du har valgt. Ulike glasstyper krever ulik behandling.