Eksteriør

Glass kan brukes til så mye mer enn bare vinduer og speil. Vi har for eksempel mange flotte rekkverksløsninger for deg som ønsker mest mulig lys samtidig som du er sikkerhetsbevisst. Vi leverer også baldakiner og andre glassløsninger utendørs.

Baldakiner

Baldakiner (glasstak) kan puste nytt liv i inngangspartiet ditt og sørge for at du slipper å bli gjennombløt før du engang har rukket å åpne paraplyen! Vi monterer baldakiner over inngangen din som beskytter mot både regn og snø. Løsningen er moderne og stilren. Glasset er herdet og tilpasset norske værforhold. Vi kan levere alt fra små glassløsninger over døren til større løsninger og glasstak. Alt på skreddersøm som passer ditt formål best.

Rekkverk

For å sikre kunden et kvalitets- og sikkerhetsmessig riktig produkt er montering av glassrekkverk bundet til noen strenge regler. Blant annet at glasset er sterkt nok til å tåle værforholdene. Vi er oppdatert på gjeldende regelverk og leverer glassrekkverk av best kvalitet. Fordeler med glassrekkverk er at det ikke sperrer for utsikten eller lys. Det er også lett å vedlikeholde og er slitesterkt over flere år. Dersom du ønsker tak over hele eller deler av din terrasse er dette også produkter vi kan levere.

Diverse

Glass kan brukes til å lage mange spennende og lekre løsninger. Vi spesialtilpasser alt du kunne ønske deg av glass til terrassen din. For eksempel bordplater eller en lekker glassbeholder til stemningsbelysning. Om du har utepeis kan vi designe og lage kasser i glass til å oppbevare vedkubber i. Det finnes uendelige muligheter for at glass kan øke din terrasseglede – vi hører gjerne din idé så finner vi en løsning sammen.