Interiør

Interiørglass er et av de viktigste og raskest voksende bruksområder for glass. Glass kan bidra til å gjøre en løsning ekstra spennende og stilren. Helhetsinntrykket og kvalitetsfølelsen glass gir oss er med på å endre et design helt. I Lysaker Glass støtter vi denne trenden fullt ut. Vi har både kunnskapen og erfaringen som skal til for å inspirere og informere deg slik at ditt hjem blir slik du ønsker.

Glass til peisløsning

Ønsker du å blåse nytt liv i peisen din? En stilig glassløsning kan gjøre jobben. Hos Lysaker Glass sveiser og tilpasser vi glass til peis. Det er naturlig nok viktig med glass som tåler svært høye temperaturer og er slitesterkt. Derfor bruker vi keramisk glass som har høy smeltetemperatur. På denne måten er du sikker på at du får et bra resultatet som varer lenge. Ønsker du det lille ekstra på peisområde kan vi anbefale en glassbeholder til vedkubbene. Selvfølgelig også levert av oss!

Glassløsninger til trapp

Rekkverk av glass ved trappen er en nydelig løsning både utseende- og sikkerhetsmessig. Det gir en god romfølelse og sperrer ikke for lys. Vi kan til og med designe og lage trapper av glass! Ønsker du mer info om dette, ta kontakt med oss.

Diverse

Vi kan ellers levere det meste av glassløsninger til hjemmet ditt. Alt fra glassoppbevaring til hyller og bord av glass. Se bildene våre over for inspirasjon eller kontakt oss for å få mer info om disse løsningene.