Det finnes et utall forskjellige design og bruksområder for rekkverk. Vi leverer i prinsippet to forskjellige løsninger – “Easy-slim” og stålstendere.

Easy-Slim er et sømløst system med kun en bunnskinne som holder glasset oppe. Bunnskinnen kommer i flere dimensjoner, utførelser og leveres som standard i en natureloksert, kraftig aluminiumsprofil. Easy-Slim egner seg til både utendørs og innendørs bruk. Ved bruk av denne løsningen får man et minimalistisk og moderne uttrykk og man kan få installert store glass med inntil 4 meters lengde.

Rekkverk i glass og stålstendere er en annen variant som i senere år har vært veldig populær. Stenderne kommer i syrefast rustfritt stål. Bruksområdene for denne typen er de samme som nevnt over for Easy-Slim, men størrelsen og tykkelsen på glassene er som regel mindre.

Vi kan også reparere og puste nytt liv i ditt eksisterende rekkverk!

Ring oss for mer informasjon og tips!

Q-railing system
Glassrekkverk av typen Easy-Slim på glass-terrasse! Helt rått!
Sidemontert Easy-slim med håndløper i aluminium.
Q-railing med folierte glass for å begrense innsyn

Dører & vinduer Mer om Dører & vinduer

Ønsker du en ny terrassedør, innerdør eller inngangsdør? Kanskje du har lyst på større vindu for å utnytte sollyset, eller få bedre lufting? Lysaker Glass monterer alle slags typer dører og [...]