Uterom

Utenom alt av interiør og design, leverer vi også tradisjonelt glassmesterarbeid. Det består av bl.a. kitt-reparasjoner, utskiftning av isolerglass av alle typer, fasadearbeid, sikring og utskiftning av knust glass etter innbrudd, hærverk eller uhell. Vi restaurerer dine gamle vinduer og dører til perfekt stand!

Isolerglass og restaurering

Om det er energibesparende, solreflekterende, lyddempende eller innbruddshemmende glass, vi i Lysaker Glass kan gi deg nettopp det du trenger. Alle isolerglass må oppmåles av fagpersonell som oss for å få korrekt resultat etter formålet. Eldre isolerglass punkterer og du vil oppleve kondens og rennende striper du ikke får fjernet mellom glassene, samt lavere isolerevne. Dette er på grunn av manglende teknologi for en del år tilbake. Dagens produkt er moderne og holder betydelig lengre.

I Bærum og omegn finnes det et utall av eldre eneboliger samt mange “sveitservillaer”. I disse husene er det ofte viktig for mange å bevare sjarmen alderen står for, derfor benytter vi den gode gamle kittemetoden med ekte linolje-kitt. Dette resulterer i et perfekt og originalt resultat som ikke bryter med resten av stilen i huset. I den sammenheng bruker vi også restover glass eller såkalt “gammelt glass”, dvs. produsert på gamlemåten (maskintrukket glass). I dag brukes float-metoden for at glasset skal bli 100% optisk rent.

Vi leverer og monterer alle typer dører og vinduer fra norske produsenter. Et eksempel på vinduer vi jobber med er Rørosvinduet, såkalt “hyttevindu” som er produsert med moderne teknologi, men med ekte sprosser for å få det gammeldagse utseendet. Vi er også forhandlere av H-vindu, NorDan og alle andre produsenter.

Rekkverk

Det eksisterer strenge regler når det gjelder montering av glassrekkverk. Dette for å sikre kunden et kvalitets- og sikkerhetsmessig riktig produkt. Vi er oppdatert på gjeldende regelverk og leverer glassrekkverk av beste kvalitet! Dersom du ønsker tak over hele, eller deler av din terrasse er dette også produkter vi kan levere. Det samme gjelder glassbaldakiner over inngangsparti eller andre steder man ønsker å skjerme men beholde lys og utsyn. Vi spesialtilpasser selvfølgelig også alt av hva du kunne ønske i glass til terrassen din, f.eks. bordplater eller en lekker glassbeholder til f.eks. stemningsbelysning. Vi lager også kasser i glass til å oppbevare vedkubber i om du har utepeis. Det finnes uendelige muligheter for at glass kan øke din terrasseglede – alt vi trenger er å få høre din idé! Ring oss, så finner vi en løsning sammen!