Vi i Lysaker Glass produserer alt av glasshyller, montere, beholdere, kasser osv. til ethvert behov. Vi skjærer glasset for hånd etter mål eller bestiller fra fabrikk, polerer, pusler bitene sammen og limer konstruksjonen for det beste resultatet. For å sørge for et sikkert og solid produkt, bruker vi i glassbransjen UV-lim. Dette limet er helt flytende, meget tynt og like gjennomsiktig som glass noe som gir et sømløst og estetisk utseende. Metoden er også kjent som sveising av glass og den gir oss muligheten til å skape 3D-konstruksjoner av glass.

UV-limet ble opprinnelig brukt til tannfyllinger og innenfor elektronikk, men i dag er det meget utbredt i glassindustrien.
Vi har sett en økende trend hvor glasshyller limes til f.eks. nederst på baderomsspeil for å få et veldig kult og festeløst utseende til baderomsartiklene dine.

For å herde limet brukes et meget sterkt UV-lys som er flere titalls sterkere enn et solarium – dette fører til at limet stivner og blir like hardt og transparent som selve glasset. Limet blir svært sterkt, og det er vanligvis glasset som må gi seg først dersom konstruksjonen blir overbelastet. Denne metoden tillater oss å bygge et utall forskjellige produkter i alle mulige forskjellige fasonger og glasstyper, samt glass kan limes til andre typer materialer (f.eks. stål, aluminium, treverk og noen typer plastikk, så her er det bare å slippe fantasien fri. Vi kan blant annet tilby lyskasser, montere, innglassing av hva enn det måtte være, hyllesystemer, vedholdere, vinhyller og mye, mye mer.

Ta gjerne kontakt og fortell oss DIN idé og la oss bringe den fra papiret og inn i ditt hjem!

Lukasz i arbeid med en hyllekonstruksjon

 

Detaljbilde

 

Aluminiumsskinner under hyllekonstruksjonen

 

Glasskasse til å ha lys eller diverse typer dekor i – kan lages i alle tenkelige varianter og er svært trendy!

Relaterte artikler