Kjøkken

Kjøkkentrendene er stadig i endring og mange foretrekker nå glass som innslag i et moderne kjøkken. Det kan blant annet bidra til et mer tidsriktig og stilfullt uttrykk. For eksempel kan vi levere glass med eller uten lakkert bakside til montering over kjøkkenbenk/komfyr. Dette er både designmessig stilig og praktisk med tanke på rengjøring.

Glass over kjøkkenbenk og komfyr

Vi bruker 6mm herdet glass som standard over kjøkkenbenk og komfyr. Herdet glass er hele 5 ganger sterkere enn ikke-herdet. Glasset tåler med andre ord en støyt.

I nærheten av kokesonen vil det være temperaturvariasjoner og vannsøl med høye temperaturer. Herdet glass er godt egnet til å tåle dette. I de aller fleste tilfeller brukes det optiwhite, også kalt diamantglass. Dette er glass uten grønnskjær som gir en autentisk fargegjengivelse. Optiwhite brukes i stor grad nettopp for å bevare interiørfargene.

Vi tilbyr alle former for dekor bak glasset. For eksempel malt bak, klart, frostet eller med motiv. Vurderingen tas ut i fra hva du ønsker og hva som passer best inn på ditt kjøkken. Vi kommer gjerne med innspill på fargevalg og løsninger hos deg.