Om oss

Lysaker Glass er en mesterbedrift som ble etablert i 1992 i en garasje på Snarøya i Bærum. De siste 15 årene har vi holdt til i Kveldsroveien 2 på Stabekk og har i dag 7 toppmotiverte ansatte.

Våre kunder kommer i det vesentlige fra vårt nærområde som Bærum, Oslo og Asker, men vi har også hatt oppdrag f.eks. i Hemsedal, Geilo, Tønsberg, Larvik og Kragerø. Vi er en moderne, dynamisk bedrift som har som mål å tilpasse oss kundens behov. Vi disponerer flere typer maskiner til sliping, boring, pussing og polering av diverse typer glass. På denne måten blir vi mer fleksible ovenfor kundens behov da vi kan gjøre mye tilpasningsarbeid på eget verksted.

Zarko Pavlovic er glassmester, daglig leder og eier av Lysaker Glass. Han kom til Norge fra datidens Jugoslavia i 1980 og har siden da arbeidet med glass. Han har opparbeidet seg mye viktig erfaring og kunnskap gjennom nesten 40 år i bransjen.

Hos Lysaker Glass garanterer vi det aller beste innen håndverk og kvalitet. Vi streber alltid etter å levere det ypperste resultatet.

 

Under kan du se noen eksempler på hva vi kan tilby i vårt verksted og showroom rett ved Stabekk stasjon!